PRESBYOND

Mnogim pacientom smo že uresničili sanje, ko smo jim odstranili dioptrijo

Sedaj vidijo odlično

Poglejte in preberite si nekaj njihovih sporočil hvaležnosti, ki so jo tako izjemno čutili po opravljenem posegu.

Play Video
Play Video
slide1
Play Video
bojan
Play Video
Play Video
Play Video
V kolikor RAZMIŠLJATE o odstranitvi dioptrije in ŽELITE pridobiti več informacij kako varno ODSTRANITI DIOPTRIJO, vas vabimo, da nas pokličete na
ali izpolnite obrazec

*Brez kakršnekoli obveznosti vam predstavimo različne metode operacije oči in vaše možnosti za odstranitev dioptrije po najprimernejši metodi za vas.

  Ker sem že kar nekaj časa nosila očala za daleč in blizu, sem se odločila za operacijo dioptrije. Tako kot pred vsako operacijo, sem tudi pred to imela mešane občutke. Med samo operacijo sem se počutila sproščeno in v redu, saj je potekala popolnoma brez bolečin. Takoj po operaciji, sem videla malo megleno, na kar sem bila tudi opozorjena. Potem pa vsako uro boljše. Danes lahko rečem, da vidim čudovito. In bi se zahvalila dr. Drevu in seveda vsem prisotnem osebju. Lahko rečem samo to, da ste čudoviti. Vsem tistim, ki pa razmišljate, pa se čimprej odločite-ne bo vam žal.
  ga. Veronika Marko
  Očala so mi postala moteča v smislu vsakdanjega življenja-uporaba telefona, računalnika, branje… brez njih vsega nisem opravljal! Pred operacijo je bilo malo pozitivne nervoze. Med operacijo je bilo vse povsem sproščeno, brez bolečin, kar gre zahvala g. Drevu in osebju, ki je bilo zraven. Po operaciji je bilo odlično, brez nervoze, bolečin in pa pričakovanje rezultata. Občutek je bil pozitiven, vid še malo zamegljen, vendar odličen. Od samega začetka sem bil povsem zadovoljen in brez pripomb. Delo, ki ga opravljate je odlično in želim, da ga še naprej opravljate s takšnim pozitivnim odnosom. Rezultat dela je vsekakor dobra naložba za nadaljevanje kvalitete življenja.
  g. Niko Goršek
  Za operacijo sem se odločila zato, da sem lahko dala očala stran. Pred operacijo sem bila malo živčna, ampak je bilo ok. Po operaciji sem zelo zelo zadovoljna, brez bolečin. Videla sem malo megleno, ampak počutila sem se ok. Z zdravnikom in celotnim osebjem sem zelo zadovoljna. Ne vem kako vas naj še pohvalim! Hvala za lep sprejem in dobro počutje. Še enkrat hvala. Zaposleni ste zelo prijazni in dobrega srca. Ni mi žal, da sem se odločila za vas!
  ga. Polonca Tič
  Za operacijo sem se odločila, ker so me očala ovirala pri vsakdanjem delu, ker so moja stara očala bila že za zamenjat in tudi na sončnih nisem imela prave dioptrije. Bilo je vprašanje ali zamenjati obojna očala ali grem na operacijo in dioptrijo odpravim za vedno. Počutila sem se v redu, ker je bilo osebje zelo prijazno, občutila nisem bolečin. Takoj po operaciji še nisem čisto videla, oči so me še bolele. Z osebjem sem bila zelo zadovoljna. Hvala za povrnjen vid!
  ga. Vanina Krajnc Šlamberger
  Za operacijo sem se odločil predvsem zaradi službe. Pred operacijo je bil prisoten strah, ki je po operaciji izginil. Med operacijo sem čutil predvsem pritisk in praskanje, ampak brez bolečin. Po operaciji se mi je vid takoj popravil, sem že videl spremembo. Več kot odlično, kar se tiče osebja in zdravnika. (SAMA POHVALA). Sem več kot zadovoljen in VAS bom še komu priporočil, ki bo v tej dilemi, kot sem bil sam, da si izboljšam vid.
  g. Stanislav Mesarec
  Pred kratkim sem se po nekaj letih razmišljanja končno opogumila za lasersko operacijo oči. Po pregledu sem se odločila za metodo Femto lasik. Operacija je potekala hitro, brez bolečin. Sploh ni bilo časa za nervozo😀. Po operaciji je sledil pregled, napotki in odhod domov. Morem povedati, da nisem imela nobenih bolečin, samo nekaj meglenih uric. Naslednje jutro sem se zbudila z jasnim pogledom na budilko in svoja otroka. Življenje je zdaj bolj enostavno in res sem žalostna, da se za operacijo nisem odločila že prej. Za prijetno izkušnjo, skrb in strokovnost se zahvaljujem ekipi Očesnega centra Vidim in dr. Tomcu.
  Doroteja Ruis